Ett barnkalas blir alltid mer spännande med lite magiska inslag som trollerihattar, kaniner och stavar. Hur vore det om du tog nästa kalas till magiska höjder och hyrde in en trollkarl eller lät ungarna ta examen i en påhittad trolleriskola? Det finns massor med idéer att ta fasta på.

Ett trolleritema kan bli en verklig hit för ett barnkalas. Och det stärker även barnens påhittighet och självförtroende att låta dem åstadkomma trick på löpande band. Många små barn drömmer om att bli trollkarl och vill gärna utforska olika knep för att imponera på sina kompisar. Hos kalasdekorationer.se kan du hitta massor av dekorationer till ditt trollerikalas.

guldregn och man med auraHyr in en livs levande trollkarl

Låt kalasbarnen imponeras stort av en tvättäkta trollkarl som både lär ut nya trick och gör en färgsprakande och roande show för alla så att barnen sitter häpna med öppna munnar. Många gånger är en trollkarl ett bättre alternativ än en clown eftersom många barn skräms av en clown. Hur får du då tag på en magiker eller trollkarl? Jo, det finns många företag som specialiserar sig på nöjesutrustning och att hyra ut folk som clowner, trollkarlar och andra roliga typer som förgyller en fest. De erbjuder också oftast utrustning som popcornmaskiner, chokladfontäner och annat kul.

Låt barnen klä ut sig till små trollkarlar

Säg till föräldrarna till alla inbjudna barn att det råder trollerifeber på kalaset och att samtliga kan klä ut sig till små minimagiker. Du behöver faktiskt inte hyra en maskeradkostym även om flera barn kanske vill ha det så autentiskt som möjligt. Vissa grejer kan du sy själv för att sedan bara låta barnen ha en trolleristav och en hatt. Många barn tycker om att skapa sina egna kostymer så hör med ditt barn vad hen önskar. Det är ganska lätt att knåpa ihop cape och dräkt med lite fantasi och en symaskin.