Lurig trollkarlAlla trollkarlar är inte lika trevlig som Tobbe Trollkarl, tyvärr. Världen är full av idioti, det är väl de flesta som har några år på nacken medvetna om, samtidigt som man är lika medveten om att det inte alls är idioter överallt. Men man blir på sin vakt efter några år, samtidigt som det är för lätt att bli absolut grundlurad.

Ett som är säkert, det är att Tobbe Trollkarl inte trollar bara för att luras. Han gör det för att underhålla, även om det inte alltid går så bra. För några dagar sedan åkte till Ludvika för att skapa en härlig stämning och trolla för barnen. Men barnen var skeptiska till hans trolleriförsök. Det är smarta barn det, för trolleri kan få vem som helst att bli grundlurad. Ta till exempel dessa människor som står på gatan och vill att man ska lista ut vilken kopp tärningen ligger i. Det är kanske inte lika vanligt i Sverige som i till exempel New York. Men nog finns det här också! Och aldrig blir det rätt, alltid blir (vanligtvis) turister lurade. Om ni ser något sånt här och tänker att andra vinner, så är det bara folk som är betalda av ”trollkarlen” för att låtsas vinna. Så gå inte på det!

Det är inte okej att luras, men man kan inte gå runt och vara rädd för det hela tiden heller. Alla måste få spela om de vill. Det är bara bra att vara försiktig, och kanske inte lita på vem som helst. Egentligen är det bättre att hålla sig hemma och spela på automat istället, en maskin kan liksom inte lura dig så som en människa kan. Casinoeuro spillautomater är roliga och bra, när spelsuget smyger sig på.