Har du frågor om din framtid, vilka val du bör göra eller vilka personer du kommer träffa? Genom en sierska kan du få svaren på dina frågor både om din framtid eller om sådant som rör dig och din livssituation.

Genom den unika metoden att ta hjälp av andevärlden kan man få svar på frågor som inte går att finna någon annanstans. Det kan röra frågor om dig och ditt liv, din framtid, din familj, ditt kärleksliv eller helt andra frågor som ingen annan kan svara på åt dig. Med hjälp av andevärlden kan man gå in i en annan dimension – där tiden kan böjas och där man kan se både framåt och bakåt i tiden.

Hur hittar man en sierska?

En sierska kan man hitta på https://www.sierska.se/, där kan man finna medium och sierskor i sin närhet, eller kontakta den person som man tycker verkar mest lämplig att utföra sin session.

Varför kontakta en sierska?

Vissa är skeptiska till andevärlden, medan andra tror på dess förmåga att hjälpa oss – Molly Sandén är en av dessa. I ett program på SVT säger hon:

“Jag försökte ta in det hon sa för jag tror på det här.”

Detta hände i hennes möte med spådamen. Man kan även läsa om hur det är att vara ett medium, som Anna-Lena berättar om i sin bok. Oavsett om man tror på det eller inte så kan det vara värt ett öppensinnat försök.

framtidVad kostar det?

Att få hjälp av en spådam, sierska eller medium kan kosta alltifrån några hundralappar till några tusen, per session. Allt beror på dig och dina behov, om du behöver mer eller mindre hjälp och stöttning. Dock ligger ett lägsta belopp på omkring 150 kr.