Medan vissa människor alltid tycks ha pengar på kontot, oavsett hur mycket de spenderar, så tycks andra personer ha tomt på kontot bara några dagar efter lönen betalades ut. Detta fenomen är inte alltid lätt att förklara men med största säkerhet handlar det om personers olika ekonomiska ”läggning”. Vissa personer lyckas samla på sig mer och mer räkningar, avbetalningar och krediter tills de tillslut sitter med skyhöga månadskostnader. Hamnar man i en sådan situation är det inte konstigt att pengarna tar slut nästan direkt.

Oavsett vilken ekonomi man har så har antagligen de flesta människor önskat att de kunde trolla fram pengar. För vissa kanske det handlar om överlevnad medan det för andra handlar om en önskan att kunna köpa de där svindyra skorna från ACNE.

Eftersom det tyvärr inte är en möjlighet att trolla fram pengar, om man nu inte heter Joe Labero det vill säga, så kan det vara bra att fixa extra pengar på andra sätt. Läs mer här om ett sätt att få in snabba extrapengar på kontot när det ekar tomt. Och kom ihåg att det finns massvis med bra sätt att spara pengar eller tjäna extrapengar. Dessutom går det oftast att minska sina månadskostnader rejält, bara man är lite smart och disciplinerad.