Visst är det något magiskt med att ett barn är påväg? Idag är det många som passar på att fira att ett barn är på väg med en klassisk baby shower. En fest som många i USA brukar anordna men som allt fler svenskar blir sugna på att ha också. Att välja tema tycker vi på Juggleworks är enkelt: välj tema magi och trolleri!

Börja med att pynta upp ordentligt med dekorationer! Ett tips är att köpa från ett ställe där man kan beställa online och har mycket av välja mellan, till exempel här https://www.calligraphen.se/sv/artiklar/baby-shower-2/dekorationer/index.html. Se till att dekorera rummet ordentligt med alla tänkbara pynt, där man kan avslöja könet om man skulle vilja det – eller varför inte leka med illusioner och göra det svårt att riktigt lista ut…?

Att anordna en baby shower

Vad är egentligen en baby shower och vad är det man firar? På en baby shower är det den gravida som firas. Här kan du läsa lite generella tips om hur man kan tänka kring vad det är som ska finnas med på en sådan tillställning. Många ser det helt enkelt som ett roligt sätt att fira graviditeten på och man behöver inte följa konventionella mönster. Och tja, tydligen kan en babyshower även firas för inte bara blivande människomammor, om vi säger så…

Så hur fixar man då ett trolleritema på sin babyshower? Antingen kan hyra in en trollkarl som underhåller alla deltagarna på festen, eller så kanske man kan lära sig några egna trick att visa upp. Det är inte så svårt och finns massa saker man kan googla på om man vill trolla med kortlekar! Även roliga teman på bakelser och cupcakes med dekorationer som får oss att tänka på magi, kortlekar, kaniner i hattar och så vidare… Det finns en massa sätt man kan göra det på! Varför inte Harry Potter-tema, om den blivande mamman är ett fan av de magiska böckerna?